Geelikynnet

Geelikynnet ovat tasapituiset, siistit, eivätkä ne liuskoitu, katkeile tai lohkeile. Geelikynnet ovat suosittuja, koska ne eivät vahingoita omaa kynttä, mutta näyttävät ja tuntuvat lähes samalta kuin luonnolliset kynnet.

Geelikynsien tekeminen tapahtuu siten, että geeli kovetetaan UV- tai LED-valon avulla asiakkaan oman kynnen päälle. Näin geeli muodostaa oman kynnen päälle luonnollisen, suojaavan geelikuoren. Geelin voi laittaa joko oman kynnen päälle tai kynteen voi tehdä lisää pituutta tipillä tai muotilla. Tippi on kynteen asetettava lisäpala, jolla saadaan kynsiin lisää pituutta ja haluttu muoto. Tipit liimataan luonnollisiin kynsiin käyttäen siihen tarkoitettua kynsiliimaa. Muotti taas asetetaan luonnollisen kynnen reunan alle, ja geeli levitetään muotin päälle, jonka jälkeen muotti irrotetaan.

Perinteinen ranskalainen lakkaus on aina suosittu ja muodikas vaihtoehto. Geelikynsien malliksi voi valita pyöreän, suoran, kulmikkaan, ovaalin tai suipon muodon.

Geelikynsi on hajuton ja myrkitön vaihtoehto, jonka etuna on myös kynsien joustavuus ja vahvuus. Geelikynnet ei kellastu ja suojaavat tehokkaasti omaa kynttä. Liuskottuville ja hauraille kynsille geelikynsistä on huomattavaa apua.

Huolellisesti tehdyt geelikynnet kestävät ja voivat pysyä kauniina erittäin pitkään. Kynsien huoltoväli vaihtelee yksilöittäin ja riippuu usein omien kynsien kasvunopeudesta, hoidosta ja miten paljon käsillä tehdään. Geelikynsiä on hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta kynnet pysyvät hyväkuntoisina ja kauniina pitkään. Keskimääräinen huoltoväli on yleensä noin 3-5 viikkoa, jonka aikana kynnet kasvavat sen verran, että geeli ei enää pysty tukemaan tarpeeksi omaa kynttä. Kynsien huollossa vanhaa geeliä viilataan, uutta geeliä lisätään ja kynnet muotoillaan uudelleen.

css.php