Xoomox

Xoomox.fi on entisestä domaineita myyvästä palveluntarjoajasta tehty parodiasivusto. Sivusto sisältää hullunhauskaa juttua, josta osa kuitenkin pohjautuu todellisiin tilanteisiin, kuinka asiakkailta vietiin rahat ja nettisivut. Miltä kuulostaisi esim. seuraavat myyntitarjoukset:

Xoomox tarjoaa IT-alan ratkaisut

Pilvessä toimitetut palvelut saattavat olla hieman epävakaampia riippuen pilven laadusta ja määrästä.

Uudet 1988-vuoden konfiguraatiot, Pentium II ydinprosessoreilla takaa asiakkaita vakuuttavan purkkavirityksen, jonka toimintavarmuudesta ei ole mitään takeita.

Tarjoamme webhotellipalveluissamme laatua ja toimintavarmuutta useilla eri tavoilla. Kotisivutilaa on usea c-kasetillinen ja tarvittaessa haemme varastosta kasan lerppuasemia.

Jaetut webhotellipalvelumme on toteutettu järeillä tuotantopalvelimilla, joista jokaisessa on vähintäänkin kahdeksan Amiga 500:sen prosessoria jakamassa kuormaa.

Tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä postituspalveluita kuten snailmail, smokemail ja bottlemail palveluita.

Vastaamme palvelimien epätoimintavarmuudesta 99% todennäköisyydellä. Voit luottaa, että onlinetukemme tekee kaiken minkä vain vastuuntuntoinen IT-työntekijä ulkoistettuna pystyy.

Kun otat kauttamme domain-päätteen me varaamme sen itsellemme, emme asiakkaallemme. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse jatkossa huolehtia palveluntarjoajan vaihdosta.

Oletko kuullut tietoturvasta? Emme mekään, mutta me toimivamme loistavia turvapaketteja kilpailukykyiseen hintaan.

css.php